15.6 C
Târgu Jiu
• vineri, 25 septembrie 2020
Interes Public Gorjul, pe lista județelor unde terasele se închid la miezul nopții

Gorjul, pe lista județelor unde terasele se închid la miezul nopții

Gata cu relaxarea la terasă, la ore târzii! Oficialii au decis ca la ora 24.00 activitatea cu publicul, pe sectorul HoReCa, să se încheie și în Gorj. Măsura este aplicabilă și în alte județe din România, unde numărul îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus este într-un trend pozitiv.

„Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat Hotărârea nr. 42 din 17.08.2020 privind unele măsuri necesar a fi aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, care prevede următoarele precizări ce au aplicabilitate și pentru județul Gorj:
Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea; nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu poate depăși orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00.
Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc, nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 24.00”, au transmis oficialii de la nivelul județului Gorj.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
69 %
1.1kmh
9 %
vin
27 °
sâm
21 °
Dum
20 °
lun
16 °
mar
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!