9.5 C
Târgu Jiu
• miercuri, 21 octombrie 2020
Actualitate Gorjenii nu mai rezistă în case. Poliția aplică amenzi usturătoare!

Gorjenii nu mai rezistă în case. Poliția aplică amenzi usturătoare!

Polițiștii gorjeni au aplicat sancțiuni contravenționale, polițiștii locali au aplicat patru sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr.3/2020, în valoare de 8.000 de lei. Toate acestea în ultimele 24 de ore!

Sancțiuni contravenționale de peste 224.270 lei aplicate de polițiștii gorjeni pentru nerespectarea măsurilor în vederea restricționării circulației și a Ordonanței Militare nr.3/2020.

Cu ocazia ultimului control al polițiștilor gorjeni, s-a constatat faptul că șase indivizi au fost prinși cu adeverințe false ,completate cu date ale unor societăți comerciale pentru a scăpa de amenzile usturătoare aplicate de aceștia și a se deplasa liber pe drumurile publice.

Acest lucru este interzis potrivit prevederilor Ordonanței Militare în vigoare. Din verificarea adeverințelor și a evidențelor salariaților, polițiștii au declarat că înscrisurile sunt false și vor fi sancționați pe măsură. 

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

De asemenea, jandarmii gorjeni au desfășurat activități de verificare în teren privind respectarea interdicției de a nu părăsi locația de izolare ca măsură de prevenire a răspândirii de Coronavirus. Astfel, au fost sancționate contravențional 10 perosane cu amenzi în cuantum total de 6.000 lei.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
9.5 ° C
9.5 °
9.5 °
65 %
1kmh
65 %
mie
11 °
joi
19 °
vin
21 °
sâm
19 °
Dum
18 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!