11.7 C
Târgu Jiu
• luni, 19 octombrie 2020
Actualitate Gorj: Polițiștii și jandarmiii vor supraveghea zonele cunoscute pentru ieșirile la iarbă...

Gorj: Polițiștii și jandarmiii vor supraveghea zonele cunoscute pentru ieșirile la iarbă verde

Anunț important al polițiștilor gorjeni pentru Ziua Internațională a Muncii!

Inspectorul de Poliție Județean Gorj a transmis un mesaj important tuturor cetățenilor județului cu privire la Ziua Internațională a Muncii, o zi marcată prin ieșiri la iarbă verde, grătare și petreceri. Oamenii legii îndeamnă gorjenii, ca, anul acesta să abordeze diferit această zi, prin respectarea distanțării sociale, Ordonanțelor Militare și să rămânem acasă.
„Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.
Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci, cu respectarea numărului de 8 persoane.
Polițiștii și jandarmii vor acționa pentru menținerea ordinii publice, prevenirea faptelor antisociale și vor supraveghea toate acele zone cunoscute ca atractive pentru ieșirile la iarbă verde.
Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare.
Sancțiunile pentru nerespectarea ordonanțelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.
Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, împreună cu structurile jandarmeriei, polițiști locali şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale sunt implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare și sunt pregătiți să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii.
Stați acasă!”, a transmis IPJ Gorj.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
11.7 ° C
11.7 °
11.7 °
51 %
0.4kmh
0 %
lun
13 °
mar
15 °
mie
16 °
joi
20 °
vin
21 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!