8.1 C
Târgu Jiu
• marți, 20 octombrie 2020
Social Gorj: Pachete cu produse de igienă pentru persoane peste 65 de ani,...

Gorj: Pachete cu produse de igienă pentru persoane peste 65 de ani, fără susținători

Asociația pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) implementează în perioada 14 aprilie – 14 mai 2020 proiectul ALĂTURI DE BUNICI, proiectul este finanțat prin programul „Start ONG”, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația „Act for Tomorrow”.

Cu sprijinul Primăriilor din Drăguțești și Târgu Cărbunești au fost identificate 90 de persoane în vârstă de peste 65 de ani fără susținători, ce au nevoie de ajutor.

Împreună cu voluntarii ADER, asociația a realizat 90 de pachete alimentare, acestea fiind distribuite înainte de sărbătorile pascale.

Săptămâna aceasta ADER a  organizat o nouă acțiune oferind 90 de pachete cu produse de igienă: măști cu trei pliuri, detergenți, săpunuri, etc.  pentru persoanele ce constituie grupul țintă al proiectului.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultura. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitara destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

„Împreună putem să reușim să depășim această perioadă dificilă!”, au transmis reprezentanții ADER.
  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
8.1 ° C
8.1 °
8.1 °
64 %
1.5kmh
0 %
mar
10 °
mie
16 °
joi
20 °
vin
21 °
sâm
18 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!