14.3 C
Târgu Jiu
• miercuri, 23 septembrie 2020
Actualitate Gata cu gratuitățile! Parcarea de la Stadion va fi taxată

Gata cu gratuitățile! Parcarea de la Stadion va fi taxată

Primarul Marcel Romanescu susține că, în curând, parcarea de la stadion va fi contra cost. La ora actuală cele peste 100 de locuri sunt ocupate până la refuz de cei care au diverse treburi de rezolvat în centrul Municipiului Târgu Jiu.

Pentru că parcometrele din incinta parcării centrale nu sunt puse la punct, autoritățile mai amână puțin taxarea șoferilor. Marcel Romanescu susține că nu pentru mult timp!

„La parcarea de la stadion se va aplica taxă cât de curând, dar mai sunt câteva probleme de reglat cu societatea care a realizat stadionul și a asigurat și parcometrele de la stadion. Acele parcometre au fost incluse în proiectul inițial de amenajare a stadionului. După ce se adaptează la noile tendințe, adică să poți plăti cu orice sistem de plată, din acel moment parcarea poate funcționa cu plată. Astăzi nu se poate plăti decât cu bancnote, din ceea ce știu eu. Acolo ar putea apărea turiști care să nu aibă întotdeauna doar monede și bancnote, ci să își dorească să plătească inclusiv cu cardul, așa cum se plătește la parcarea de la Rodna și Super 2000”, a transmis edilul.

Să sperăm că „adaptarea la noile tendințe”, așa cum s-a exprimat primarul, Marcel Romanescu, se va face mult mai bine în cazul parcării de la stadion, iar parcometrele nu vor sta, zile în șir cu afișul „Defect”, pe ele, așa cum se întâmplă în prezent, la Piața Mare.

Sursă foto: Internet
  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
53 %
0.4kmh
7 %
mie
27 °
joi
28 °
vin
28 °
sâm
20 °
Dum
17 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!