13.5 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Gabriela Podașcă (PRO România): "Nu va putea nimeni să-i mai împiedice să-și...

Gabriela Podașcă (PRO România): „Nu va putea nimeni să-i mai împiedice să-și bată joc de pensii, salarii și alocații”

”Pare incredibil, dar se întâmplă tot mai des la PNL. Oamenii promovați în funcții publice sunt condamnați, falsificatori, incompetenți și impostori. Cel mai grav este că acești oameni sunt în poziția de a decide pentru noi. Nu se mai poate așa!

În orice țară normală primarul acesta și-ar fi pierdut funcția. În România însă, PNL face tertipuri. Întârzie validarea noului mandat, pune în aplicare decizia de încetare a celui vechi ca urmare a condamnării definitive într-un dosar penal, iar două zile mai târziu îl revalidează următorii patru ani, ca urmare a alegerilor din 27 septembrie. Ați înțeles ideea? Așa se joacă PNL cu sănătatea, cu educația, cu firmele românești, cu economia țării.

Ultima ocazie ca să-i oprim este pe 6 decembrie. Ulterior nu va putea nimeni să-i mai împiedice să-și bată joc de pensii, salarii, angajați, angajatori, alocații și de banii publici. PRO România va depune toate eforturile pentru a bloca măsurile luate de PNL împotriva românilor, dar de data aceasta puterea e la voi, în votul vostru”, scrie Gabriela Maria Podașcă pe o rețea socială. 

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.5 ° C
13.5 °
13.5 °
52 %
0.4kmh
92 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!