12.1 C
Târgu Jiu
• miercuri, 30 septembrie 2020
Actualitate Gabriela Firea spune că a fost ameninţată de fratele lui Nicuşor Dan...

Gabriela Firea spune că a fost ameninţată de fratele lui Nicuşor Dan şi de afaceristul „Câine”: „Să am grijă că o voi păţi”

„Dăm la o parte trecutul şi prezentul domnului Mitrache, dar faptul că a construit ilegal în parc, pe spaţiul verde spune totul. Dăm la o parte traficul de droguri, traficul de persoane, lăsăm cine este domnia sa şi care îmi transmite şi mie acum mesaje de ameninţare, pentru că asta s-a întâmplat azi. Fratele domnului Nicuşor Dan îmi transmite mie mesaje de ameninţare, că o se ocupe el de mine, de familia mea.”

„Mi-au transmis prin tot felul de interpuşi, „Câinele”, domnul „Câine” cum îi spuneţi şi dvs., mi-au transmis că să am grijă că o voi păţi pentru că s-a transmis către presă această înregistrare, cu domnul Dan care face trafic de influenţă la Sectorul 4 şi că voi avea de suferit. Nu este normal să se ajungă la aşa ceva.”

Gabriela Firea, ameninţată de afaceristul „Câine”

 Întrebată de Mihai Gâdea cum a primit mesajele de ameninţare, Gabriela Firea a răspuns: „Mesaje directe, mesaje – Ai grijă că domnul Mitrache are ac de cojocul tău”.

„Voi avea grijă ca în dezbaterea la care tot consideră domnul Dan nu am curaj să vin, o să-i demonstrez că nu am de ce să mă tem şi la dezbaterile de săptămâna viitoare, o să aduc tot ceea ce este necesar şi în susţinerea acestor afirmaţii.”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Nicuşor Dan apără un interlop”

2

În aceeaşi emisiunea, Gabriela Firea a spus despre Nicuşor Dan: „Cred că sunt lucruri care au scăpat de sub control, au ajuns mult prea departe. În loc de o recunoaştere a situaţiei în care a intrat, a accentuat că este bine ce a făcut, apărând o ilegalitate şi apărând un interlop şi mai mult decât atât, prin persoane astăzi mi s-au transmis ameninţări să nu mai discut despre acest subiect, să nu mai am postări pe Facebook, să nu mai am niciun fel de declaraţie că o să ocupe ei de mine”.

Coronavirus

15 Sep, 22:00

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
12.1 ° C
12.1 °
12.1 °
75 %
1.3kmh
100 %
mie
12 °
joi
17 °
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
27 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!