13.1 C
Târgu Jiu
• duminică, 25 octombrie 2020
Actualitate Gabriela Firea, revoltată de răspunsul dat de Klaus Iohannis unui jurnalist: 'Am...

Gabriela Firea, revoltată de răspunsul dat de Klaus Iohannis unui jurnalist: ‘Am repetat în nenumărate rânduri, chiar obsesiv…’

„Întrebare la Cotroceni: ce populație are Bucureștiul? Răspuns: Nu vă pot răspunde pe loc. Dați-mi voie să mă documentez. Vă transmit răspunsul în scris. Am repetat în nenumărate rânduri, chiar obsesiv, că în Capitală trăiesc aproape 4 milioane de locuitori. Cu buletin de București sau fără. Cifră calculată de organismele internaționale care au realizat evaluări și analize privind aspectele demografice și socio-economice.

Recensamântul din 2011 scotea la lumină un numar de 2 milioane 200 mii de locuitori. Cifra este depășită, de ani de zile! De aceea, și restricțiile sau măsurile luate in Capitală trebuie să țină cont de numărul de infectări Sars-Cov 2 la numărul REAL de locuitori, nu la o statistică antică!

Omenirea se mișcă, evoluează, numai noi parcă suntem condamnați să rămânem încremeniți cu birocrații de la DSP-uri și Ministerul Sănătății care nu știu pe ce lume trăiesc, la 8 luni de la declanșarea “gripei ușoare”.

Testare masivă pentru izolare NU vor să facă, așa cum se procedează în lumea civilizată! În schimb, impun restricții pe bandă rulantă, îngropând economia!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Întrebare la Cotroceni : ce populație are Bucureștiul? Răspuns : Nu vă pot răspunde pe loc. Dați-mi voie să mă…

Posted by Gabriela Firea on Wednesday, October 7, 2020

Actualitate

07 Oct, 21:00

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
80 %
0.5kmh
100 %
Dum
13 °
lun
18 °
mar
19 °
mie
19 °
joi
20 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!