8.1 C
Târgu Jiu
• marți, 20 octombrie 2020
Actualitate Gabriela Firea: ”Iată că a venit și ziua dreptății! Chiar și adversarii...

Gabriela Firea: ”Iată că a venit și ziua dreptății! Chiar și adversarii politici recunosc…”

”După o campanie rușinoasă, plină de minciuni și atacuri injuste la persoană, în care s-au străduit să-i convingă pe bucureșteni că nu am făcut nimic iar ceea ce am făcut este prost și vor anula toate proiectele mele, iată că a venit și ziua dreptății.

”Viceprimarul va menține toate programele inițiate de mine și echipa mea”

Viceprimarul care va coordona sănătatea a anunțat că va menține toate programele inițiate de mine și echipa mea : investiții în spitale, medicină școlară, teste PCR, stimulente financiare pentru gravide, nou-născuți, procedură FIV, teste genetice pentru cancer etc.

”Nu am făcut umbră pământului fără rost”

Când chiar adversarii politici recunosc munca și implicarea, atât a mea, cât și a colegilor de la ASSMB, înseamnă că nu am făcut umbră pământului fără rost!

A, să nu uit! Domnul în cauză a anunțat că anulează doar stimulentul financiar pentru donatorii de plasmă sanguină, de la pacienții vindecați de Covid! Până acum, avem 155 donatori. Adică circa 500 de pacienți din ATI salvați!

”Vanitățile și interesele sunt, la ei, mai presus decât viața oamenilor”

Judecați voi utilitatea acestui program, câtă vreme guvernul nu face niciun efort pentru a asigura plasma necesară cazurilor grave!

Se pare că vanitățile și interesele sunt, la ei, mai presus decât viața oamenilor!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

Actualitate

07 Oct, 13:30

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
8.1 ° C
8.1 °
8.1 °
64 %
1.5kmh
0 %
mar
10 °
mie
16 °
joi
20 °
vin
21 °
sâm
18 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!