25.8 C
Târgu Jiu
• luni, 10 august 2020
Actualitate Foto: Vezi cum arată centrul Târgu Jiului după reabilitarea de 100 mii...

Foto: Vezi cum arată centrul Târgu Jiului după reabilitarea de 100 mii de lei!

Cârpeala de pe centrul Municipiului Târgu Jiu a fost finalizată. După doar două zile de muncă, muncitorii și-au strâns uneltele și au plecat. Cetățenii susțin că autoritățile au cheltuit 100 mii de lei pe o lucrare care nu merita nici 2 lei

O nouă badjocoră, pe bani mulți, pe centrul Municipiului Târgu Jiu. Reabilitarea promisă de autoritatea publică este de fapt o spoială cu ciment. În ciuda imaginii care vorbește de la sine, primarul Marcel Romanescu se declară mulțumit.

„Este o lucrare provizorie pe care am făcut-o. Avem deja proiectul finalizat pentru realizarea unei noi soluții, de fapt cea inițială, care presupunea amenajarea centrului orașului pe bază de piatră. Văzând că apar foarte multe probleme și sunt foarte multe zone afectate de acest ciment amprentat care se fărâmițează, am considerat că trebuie intervenit, atât pentru siguranța cetățenilor, cât și pentru aspectul, sper eu, puțin mai plăcut al centrului orașului. Noi sperăm ca aceste lucrări să țină cel puțin un an de zile. Eu mi-aș dori și puțin mai mult, pentru că sunt făcute de o societate specializată, nu din județul Gorj. Sper ca cel puțin un an de zile să nu mai intervenim pe această suprafață din zona centrală. A fost o singură intervenție și am avut mai multe discuții cu societăți de construcții din municipiul Târgu Jiu, dar nimeni nu și-a dorit să preia această lucrare. A venit o firmă din alt județ, care a mai realizat în trecut astfel de lucrări. Cu greu a fost convinsă și această societate să vină la Târgu Jiu, însă aveam nevoie, cel puțin în fața Teatrului și în Piața Prefecturii”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Impresii

Cetățenii susțin că lucrarea efectuată este o bătăie de joc la adresa celor care plătesc taxe și impozite locale.
„Serios, a fost refăcut? Unde, că nu se vede? Mi se pare o glumă, sincer, păi betonul acesta arătă a refăcut? Păcat, dacă și în prag de alegeri își bate joc, înseamnă că nu îi pasă”, ne-a declarat Alina, o tânără din Târgu Jiu.


„Să vă spun sincer, mie nu-mi place! Nu aș da nici doi lei pentru așa ceva! Și copiii care se joacă fac ceva mai frumos! Sincer, este o bătaie de joc!”, a declarat un alt cetățean.

„Asta este, atât s-a putut, atât s-a făcut! Fiecare după posibilități, nu e de vină primarul! Noi suntem responsabili pentru cine ne conduce!”, ne-a declarat un bunic din oraș.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
nori împrăștiați
25.8 ° C
25.8 °
25.8 °
55 %
1.8kmh
38 %
lun
27 °
mar
31 °
mie
31 °
joi
28 °
vin
30 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!