28.2 C
Târgu Jiu
• miercuri, 5 august 2020
Actualitate Fostă grădiniță transformată în centru de bătrâni!

Fostă grădiniță transformată în centru de bătrâni!

Centrul de bătrâni va lua ființă în comuna gorjeană Bengești-Ciocadia. Acesta va fi amenajat in locul unde cândva era o gradiniță, iar acum clădirea este o ruină. Investiția va fi realizată cu fonduri europene nerambursabile.

Primăria Bengești-Ciocadia a scos la licitație lucrările pentru proiectul: „Schimbarea destinației imobilului fosta grădiniță Bengești în Centru Comunitar de Incluziune Socială și construire împrejmuire, satul Bengești, comuna Bengești-Ciocadia”, finanțat din fonduri europene nerambursabile.

Valoarea totală a investiției este de 674.000 lei. Până în data de 15 iunie, firmele de construcții  își pot depune ofertele și cererile de participare la licitație. Durata contractului este de 12 luni.

Grădinița a ajuns o ruină 

Spre nemulțumirea localnicilor, grădinița a ajus o ruină.

„Această clădire este compromisă total, zidurile de cărămidă fiind măcinate din cauza infiltrațiilor de apă în pereți, iar acest fapt, coroborat cu procesul de îngheț/dezgheț a slăbit structura de rezisteță a cladirii, aceasta fiind compromisă, cum de astfel compromisă va fi și intenția de reabilitare”, au sesizat cetățenii.

 

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
28.2 ° C
28.2 °
28.2 °
38 %
4.7kmh
100 %
mie
28 °
joi
30 °
vin
29 °
sâm
30 °
Dum
29 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

Acces restricționat!