13.5 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Fost director al CIA: "Realegerea lui Trump, un lucru foarte rău pentru...

Fost director al CIA: „Realegerea lui Trump, un lucru foarte rău pentru SUA. Mi-e teamă!”

„Am privit lucrurile cu mare atenție și mi-e teamă. Nu cred că președintele face bine ce face. Îmi pare rău. Cred că nu poate exercita un nou mandat. Ar fi foarte, foarte rău pentru America”, a spus Hayden.

„În lumea spionajului, lucrurile sunt dure. Uneori avem dreptate, alteori greșim, dar încercăm să corectăm situația. Trump nu face asta. De exemplu, în ceea ce privește dialogul cu rușii, el nu face lucrurile pe care ar trebui să le facă un președinte”, a nuanțat el. 

Potrivit lui Hayden, o realegere a lui Donald Trump ar dăuna atât comunității de informații din Statele Unite, cât și sistemului de alianțe internaționale ale SUA.

„În situația unui al doilea mandat, cred că vom fi singuri. Nu vom mai avea deloc prieteni”, a avertizat el, conform CNN.

„Biden, personajul pozitiv. Lui Trump nu-i pasă de adevăr”

General în retragere, cu patru stele, fostul șef al spionilor americani apare într-un material video distribuit recent de grupul „Votanții republicani împotriva lui Donald Trump”.

„Președintelui Trump nu-i pasă de fapte. Președintelui Trump nu-i pasă de adevăr”, spune generalul, indicând în mod special problema „naționalismului alb”.

Asta, în contextul în care actualul președinte a refuzat să condamne, în dezbaterea față în față cu Joe Biden, extremiștii de dreapta, susținători ai „supremației albe”, chiar dacă ulterior și-a revizuit poziția. 

„Sunt în total dezacord cu unele dintre politicile lui Biden, dar nu asta contează. Ce contează sunt Statele Unite. Biden este personajul pozitiv, Trump, nu”, apreciază el.

Zeci de foști oficiali americani din structurile de securitate, împotriva lui Donald Trump

Michael Hyden a condus NSA în administrațiile lui Bill Clinton și George W. Bush, din 1999 până în 2005. A fost director al CIA din 2006 până în 2009, încheindu-și mandatul în prima administrație a lui Barack Obama. 

El se numără printre cei peste 70 de foști responsabili în structurile americane de securitate care și-au declarat sprijinul pentru candidatul prezidențial democrat Joe Biden încă din ziua în care acesta a acceptat nominalizarea din partea partidului său.

Actualitate

07 Oct, 18:00

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.5 ° C
13.5 °
13.5 °
52 %
0.4kmh
92 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!