20.4 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 26 septembrie 2020
Actualitate Focar de coronavirus la un centru de îngrijire din Olt: 44 de...

Focar de coronavirus la un centru de îngrijire din Olt: 44 de cazuri COVID. Ce se întâmplă cu persoanele din instituţie

Este vorba despre 43 de beneficiari ai centrului și un angajat, iar în urma acestor cazuri, DSP Olt a declanșat o anchetă epidemiologică.

În plus, s-a dispus carantinarea centrului pentru o perioada de 14 zile, începând de marți, izolarea la locul de muncă a celor 34 de salariați prezenți în centru la declanşarea anchetei epidemiologice şi internarea tuturor cazurilor pozitive în cele două unităţi sanitare de profil (Secţie COVID-19 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spital suport COVID-19: Spitalul Municipal Caracal).

Centrul, în carantină 14 zile

De asemenea, s-a dispus restrângerea activităţii într-un pavilion pentru pacienţii şi personalul cu rezultat negativ, iar spațiile rămase libere vor fi decontaminate miercuri.

„S-a mai dispus carantinarea la domiciliu a personalului care a intrat în contact direct cu cazuri confirmate, care a fost investigat, sub supravegherea medicilor de familie și repetarea testării în ziua a VIII-a a tuturor persoanelor carantinate, atât în centru, cât şi la domiciliu”, au mai arătat reprezentanții Prefecturii Olt.

Life

16 Sep, 09:15

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
20.4 ° C
20.4 °
20.4 °
56 %
4kmh
100 %
sâm
22 °
Dum
17 °
lun
16 °
mar
18 °
mie
13 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!