13.1 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Actualitate Fiul judecătoarei Dafinescu, care a omorât o femeie cu maşina, apărat de...

Fiul judecătoarei Dafinescu, care a omorât o femeie cu maşina, apărat de mamă! Polițiştii au aşteptat cu orele în fața casei

Noi dezvăluiri despre tragedia provocată de fiul unei judecătoare din Gorj, care a omorât o femeie cu mașina și apoi a fugit de la locul accidentului. Tânărul a fugit apoi acasă, iar politiștii au stat toată noaptea în fața casei pentru că nu au primit acordul de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Deşi aveau sufieciente dovezi care să-l incrimineze pe fiul judecătoarei, poliţiştii au fost nevoiţi să păzească toată noaptea poarta şi gardurile locuinţei judecătoarei şi asta pentru că nu puteau intra să-l salte pe fiul acesteia. Fiind vorba de un magistrat aveau nevoie de un mandat aviz de la consiliul superior al magistraturii. Autorităţile au aşteptat ca Mihai Dafinescu să iasă la poartă şi să se predea poliţiştilor.

Localnicii din Novaci vorbesc despre planul prin care fiul judecătoarei încearcă să scape după ce a omorât o femeie de 52 de ani în timp ce conducea beat. Tânărul de 25 de ani este acum în arestat poliției și va rămâne acolo timp de 30 de zile. Mama lui este președintele Judecătoriei Novaci.

„Eu cred că deja a intervenit dacă accidentul s-a întâmplat seara şi ea l-a scos a doua zi dimineaţa aici e mâna ei cu siguranţă. A adus o asistenta i-a scos alcoolemia din el peste noapte pentru ca el dimineaţă avea 0.05 şi la alcoolemia care a avut-o îi ia permisul şi atâta tot”, a declarat un martor.

Acesta este un caz asemănător cu cel al lui Dincă, atunci când poliţiştii au stat ore în şir în faţa casei lui din Caracal pentru că nu aveau mandat. Din această cauză Alexandra Măceţanu este de negăsit, iar cazul s-a complicat.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
80 %
1.2kmh
77 %
mar
20 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
20 °
sâm
24 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!