12.9 C
Târgu Jiu
• miercuri, 21 octombrie 2020
Actualitate Europa intră în carantină bucată cu bucată! Milioane de oameni se confruntă...

Europa intră în carantină bucată cu bucată! Milioane de oameni se confruntă cu valul doi de infectare cu noul coronavirus

Europa atinge noi recorduri de infectare. 13.500 de cazuri au fost înregistrate ieri doar în Franţa, o cifră pe care ţara nu a atins-o nici în martie. Tot mai multe ţări se confruntă cu valul doi de infectare.

Pe măsură ce tot mai multe ţări se confruntă cu valul doi de infectare, specialiştii vorbesc de un fenomen îngrijorător.

Pandemia a epuizat oamenii, aşa că nu mai respectă vreo regulă şi asta explică noul val de infectare. Situaţia pare diferită în Suedia unde rata noilor infectări este mult sub media europeană.

O mie de lire sterline trebuie să plătească britancii care ies din izolare, după ce au fost testaţi pozitiv sau au fost în contact cu o persoană infectată.

În cazul în care fapta se repetă, amenda poate urca până la 10.000 de lire, potrivit noului regulament.

În nord-estul Angliei, restricţiile sunt şi mai severe. Aproximativ 13 milioane de oameni nu mai pot primi acasă prieteni sau alte persoane din afara familiei. De altfel, barururile şi restaurantele se închid la ora 22.

Ministrul britanic al Sănătăţii a anunţat că varianta a unei a doua carantine naţionale este luată în calcul dacă numărul bolnavilor nu scade.

Primarul Londrei cere Guvrernului să impună restricţii dure şi în Capitală, unde, potrivit experţilor, al doilea val al pandemiei poate ajunge în doar câteva zile. Cu toate acestea, mulţi londonezi nu cred în existenţa virusului şi au protestat faţă de îngrădirea libertăţilor.

Actualitate

20 Sep, 15:15

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
12.9 ° C
12.9 °
12.9 °
50 %
0.7kmh
100 %
mie
15 °
joi
19 °
vin
21 °
sâm
18 °
Dum
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!