13.3 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Actualitate Emoționant: un câine își așteaptă stăpânul în fața Spitalului Județean. Foto!

Emoționant: un câine își așteaptă stăpânul în fața Spitalului Județean. Foto!

Poveste emoționantă la Spitalul Județean Târgu Jiu! De câteva zile bune, un câine poate fi văzut în apropierea unității medicale. Patrupedul a ajuns acolo împreună cu un bărbat, care a fost internat într-una din secțiile spitalului. Rămas singur, animalul își așteaptă stăpânul în locul unde l-a văzut ultima dată.

Întâmplarea, desprinsă parcă din filme, i-a emoționat și pe angajații spitalului, care au început să îl hrănească și să îi dea apă.

„Îi dăm din ce avem și noi de mâncare. Este un suflet și el. Știam despre câini că sunt animale loiale, dar această poveste m-a surprins de-a dreptul. Pur și simplu, el refuză să plece de lângă spital, din ziua în care colegii noștri i-au internat stăpânul. Sper că pacientul se va face bine în curând și că acești doi prieteni vor pleca liniștiți la casa lor.”, angajat spital.

Angajații spitalului spun că din când în când, câinele se apropie de intrarea în clădire, după care se îndepărtează. În miezul zilei, acesta „fuge” de căldură și poate fi zărit în spațiul verde din apropierea Unității de Primiri Urgențe.

  •  

DISTRIBUIE:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
nori împrăștiați
13.3 ° C
13.3 °
13.3 °
81 %
0.9kmh
50 %
mar
20 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
20 °
sâm
21 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!