6.8 C
Târgu Jiu
• marți, 20 octombrie 2020
Actualitate Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud, infectat cu coronavirus: "Sunt voci care...

Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud, infectat cu coronavirus: „Sunt voci care pun la îndoială existența virusului”

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. El ocupă și funcția de președinte al organizației județene a PSD și spune că starea sa este stabilă și că s-a izolat.

„Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de Covid19.

Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți. Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile. Multă sănătate tuturor!

Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea și bunătatea Lui Dumnezeu, vom trece și peste această etapă”, a scris, pe Facebook, Emil Radu Moldovan.

Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud, s-a infectat cu coronavirus

În ultimele zile, la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud au fost confirmate două cazuri de infectare cu COVID-19. Radu Moldovan este cea de a treia persoană din cadrul instituţiei care a primit acest diagnostic.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
68 %
1.2kmh
0 %
lun
7 °
mar
15 °
mie
16 °
joi
20 °
vin
21 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!