25.8 C
Târgu Jiu
• luni, 10 august 2020
Actualitate Eliminat de la Titularizare: candidatul încerca să copieze de pe un telefon...

Eliminat de la Titularizare: candidatul încerca să copieze de pe un telefon mobil

Ce pretenții să avem la elevi dacă viitorii profesori fac la fel?! Un candidat care a susținut examenul de titularizare, a fost eliminat din sală după ce a fost prins încercând să copieze cu ajutorul unui telefon mobil

Din cei 500 de candidați înscriși la examenul de Titularizare, în județul Gorj, la proba scrisă s-au prezentat 439, conform informațiilor făcute publice de reprezentanții Inspectoratului Școlar Gorj. Mulți dintre cei care au intrat în sala de examen,  au ieșit imediat ce regulamentul le-a permis, din cauza subiectele despre care nu aveau habar.

„Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediul inspectoratului școlar și pe site-ul  http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.”, se precizează într-un comunicat de presă, postat pe site-ul ISJ Gorj.

La nivel național, 2.145 candidaţi dintre cei prezenti s-au retras, în conformitate cu prevederile metodologiei, iar 32 candidaţi au fost eliminaţi din concurs.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
nori împrăștiați
25.8 ° C
25.8 °
25.8 °
55 %
1.8kmh
38 %
lun
27 °
mar
31 °
mie
31 °
joi
28 °
vin
30 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!