vineri, 10 iulie 2020
29.1 C
Târgu Jiu
Acasă Actualitate Elevul care a fost victimă a celei mai mari erori de la...

Elevul care a fost victimă a celei mai mari erori de la Evaluarea Națională: „Mi-a fost rău. Am avut stare de vomă timp de două zile“

Robert Migiu, absolvent al Școlii gimnaziale Peșteana Jiu, din comuna Bâlteni, a fost victima celei mai mari erori de la Evaluarea Națională. Acesta a fost notat cu 2,25 la Matematică, iar, după contestație, nota a fost mărită cu 5,65 puncte, adică la 7,90.

Băiatul ne spune că a avut un șoc când a aflat nota și că două zile s-a simțit rău, nu a putut să doarmă, pentru că avea mereu coșmaruri: „Am fost foarte surprins. Am spus că nu se poate și am țipat. Am fost șocat, pentru că știam care este nota mea, deoarece am verificat baremul. L-am sunat pe domnul profesor cu care am făcut meditații și mi-a spus să mă liniștesc pentru că plângeam și m-a îndemnat să merg și să fac contestație. Mi-a fost rău. Am avut stare de vomă timp de două zile. Părinții au încercat să mă calmeze. A fost un coșmar în primele două-trei zile. Mă trezeam din cinci în cinci minute fiindcă visam că îmi rămâne nota 2,25. Tot timpul mă gândeam să nu îmi rămână nota la Matematică. Am fost bucuros când am văzut nota finală, pentru că este nota mea corectă“.

Robert își dorește să studieze la profilul Matematică-Informatică.

„Ori profesorul este incapabil, ori s-a făcut o greșeală la transcriere“

Florin Migiu, tatăl băiatului, a precizat că fiul său și-a revenit cu greu din șocul cauzat de nota mică primită inițial : „I-a căzut telefonul din mână când a văzut nota. Nu ne așteptam, pentru că am refăcut lucrarea când s-a întors de la examen. A țipat și a plâns. Abia și-a mai revenit. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat. Ori profesorul este incapabil, ori s-a făcut o greșeală la transcriere“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate Ecoul Gorjului -

Caricatura săptămânii

Autor: Gogu Neagoe

Vremea locală

Târgu Jiu
nori împrăștiați
29.1 ° C
29.1 °
29.1 °
43 %
2.1kmh
48 %
vin
29 °
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
25 °
mar
25 °

Acces restricționat!