10.7 C
Târgu Jiu
• marți, 27 octombrie 2020
Actualitate Elevii din Brașov, în pericol de infectare cu noul coronavirus: ''În acest...

Elevii din Brașov, în pericol de infectare cu noul coronavirus: ”În acest autobuz, nu se poate păstra niciodată distanţa!”

”Deşi suntem în pandemie, în acest autobuz nu se poate păstra niciodată distanţa!!”, spune o elevă care este nevoită să stea umăr la umăr de alţi călători.

Este vorba despre linia 220, singurul autobuz care face legătura între Codlea şi Braşov. Deşi călătorii poartă măşti, în maşină intră peste 30 de oameni, iar cei care merg de la un capăt la altul, stau lipiţi unul de celălalt zeci de minute. Autorităţile locale spun că au cerut suplimentarea liniei,

”Din păcate, RAT spune că nu are şoferi, ne transmite că se află în imposibilitate de a suplimenta de îndată această frevenţă a curselor. De fapt, practic monopolul care l-a pus transportul metropolitan pe aceste trasee interjudeţene, ne-a dus în situaţia aceasta, în care RAT Braşov, din păcate în această situaţie de pandemie, nu face faţă cu respectarea acestei distanţări sociale”, spune o persoană care a încercat să soluţioneze problema cu care se confruntă elevii din Braşov.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Braşov au o altă variantă şi susţin că numărul de autobuze a fost suplimentat semnificativ de la începerea noului an şcolar.

În Braşov, rata de incidenţă a COVID-19, se apropie de 1,5 la mia de locuitori.

Actualitate

09 Oct, 23:46

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
10.7 ° C
10.7 °
10.7 °
84 %
0.9kmh
0 %
mar
19 °
mie
18 °
joi
19 °
vin
15 °
sâm
12 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!