28.6 C
Târgu Jiu
• miercuri, 5 august 2020
Actualitate Elevii de 10 din Târgu Jiu, premiați

Elevii de 10 din Târgu Jiu, premiați

Autoritățile din Târgu Jiu vor premia elevii care au susținut la examenele naționale nota maximă. 10 școlari din oraș se vor bucura de un stimulent financiar în valoare de 5000 de lei

Cu sprijinul Consiliului Local, conducerea Primăriei Târgu Jiu va putea pune în practică această idee. Dacă în alți ani erau premiați olimpicii, anul acesta banii vor ajunge la elevii de 10 din oraș.
„Premiem performanța la Târgu Jiu! Ca în fiecare an, am prevăzut în buget o sumă pentru încurajarea performanței în învățământ. Am insistat de la bun început să premiem elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade și alte concursuri importante.Și de această dată am pregătit un proiect de hotărâre pentru următoarea ședință a Consiliului Local, propunere care îi are în vedere pe cei mai merituoși elevi ai orașului. Din păcate, situația generată de pandemie a împiedicat organizarea unor astfel de concursuri, dar am hotărât să continuăm să-i motivăm pe copiii cu rezultate excepționale la învățătură, așa că toți cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi, din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, câte 5000 de lei.”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Elevii de 10 ai Târgu Jiului

Cei care au obținut note de 10 la sesiunea din acest an sunt:
Popescu Marius, Tirca Andrada, Popeanga Mihnea Stefan (toți de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”) și Andrei Mihaela (Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”) au obținut media 10 la Bacalaureat.
Neguti Roberta Daniela, Andronic Bianca Teodora (Colegiul Național „Spiru Haret”), Buleauca Darius Andrei (Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”), Cirstoc Bianca Daniela (Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”), Popeanga Ioana Miruna (Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”) și Zanfir Bianca (Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”), au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
28.6 ° C
28.6 °
28.6 °
39 %
3.3kmh
58 %
mie
29 °
joi
30 °
vin
29 °
sâm
30 °
Dum
28 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

Acces restricționat!