8.8 C
Târgu Jiu
• joi, 22 octombrie 2020
Eveniment Ecoul Gorjului – Un nou actor pe scena publicistică și jurnalistică a...

Ecoul Gorjului – Un nou actor pe scena publicistică și jurnalistică a Gorjului

Ecoul Gorjului este un ziar online cu știri de ultimă oră din Gorj. Sub egida publicației Ecoul Gorjului colaborează o echipă de specialiști din domeniile economic, IT și jurnalism.

Ziarul Ecoul Gorjului – portal cu știri și articole de rezonanță, a fost lansat oficial la data de 24 ianuarie 2020. Publicația Ecoul Gorjului este un portal care conține știri, informații și publicitate. Ecoul Gorjului reprezintă modalitatea redacției, partenerilor, colaboratorilor, cât și a opiniei publice de a-și demonstra vocea proprie atunci când rezumă sau reamintesc evenimente. Ecoul Gorjului încurajează prezentarea unor informații reale de interes general, cercetarea, inovarea, corectitudinea, conlucrarea, și are un punct de plecare diferit față de realizarea unei publicații obișnuite.
De asemenea, ziarul Ecoul Gorjului are menirea de a sprijini promovarea valorilor comunității locale și de a expune informații nealterate, și opinii cât mai obiective.

„Ne dorim să devenim un punct de referință pentru opinia publică în privința prezentării informaților de interes general, a transparenței relațiilor cu instituțiile publice, cât și a altor aspecte importante din viața Gorjului”, a declarat Directorul publicației.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
câțiva nori
8.8 ° C
8.8 °
8.8 °
58 %
0.5kmh
22 %
joi
19 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
17 °
lun
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!