22.9 C
Târgu Jiu
• vineri, 25 septembrie 2020
Actualitate Dezvăluiri VIDEO: Cine sunt vârstnicii din actuala generație de profesori? Ce fac ei...

VIDEO: Cine sunt vârstnicii din actuala generație de profesori? Ce fac ei toată ziua?!

Grupul Enat, echipa Enat sau familia Enat, acestea sunt denumirile sub care poate fi găsită această comunitate. Sunt profesori care au decis ca pe lângă catedră, să mai abordeze și alt domeniu, respectiv comedia în mediul online.

Au o vârstă destul înaintată, dar nu se dau de gol după energia pe care o transmit.

Deși, opiniile sunt împărțite în pro și contra, acest grup de oameni nu s-a dat bătut și împreună au decis să realizeze acest proiect, marca „Enat”. Și au desăvârșit un proiect de succes, devenind faimoși pe internet pentru filmulețele pe care le postează.

Sunt încurajați de către o parte din publicul care-i urmărește: „Felicitări, îmi place că transmiteți multă veselie și că sunteți mereu fericiți!”.

Dar, mai sunt și persoane care nu cred în ei și descalifică astfel de comportamente „Nu degeaba se spune că după o vârstă lumea devine senilă”, a comentat un internaut pe contul lor de Instagram.

Iată ce fac profesorii din echipa Enat, în timpul lor liber:

Aparent, se pare că un tânăr numit Andrei Trandafir este cel care coordonează echipa de profesori din București.  El s-ar ocupa și de postările de pe TikTok.

Urmează să vedem dacă acesta va reuși sau nu, să-i facă faimoși pe vârstnicii dascăli, fără ca aceștia să-și piardă credibilitatea.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
22.9 ° C
22.9 °
22.9 °
41 %
0.5kmh
89 %
vin
24 °
sâm
22 °
Dum
19 °
lun
19 °
mar
18 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!