15 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Economie Business Domina Imobiliare – De la noi începe Acasă

Domina Imobiliare – De la noi începe Acasă

Agenția Domina Imobiliare: Târgu Jiu, Str. Tudor Vladimirescu Nr. 48, 0737800000, 0253225454, contact@domina.ro

Cauți să cumperi un apartament sau vrei să vinzi o locuință? Știm cu toții că acest proces poate fi unul stresant și de lungă durată. Însă, poți evita aceste lucruri și să apelezi la o agenție imobiliară care să preia toate responsabilitățile și să te scape de griji. După ce te-ai decis să apelezi la un consultant imobiliar, întrebarea primordială este următoarea: „Care este cea mai potrivită agenție care să mă ajute pe parcursul acestui proces?”. Este absolut necesară alegerea unei firme serioase, de încredere, dar și profesionistă. Pe lângă valoarea comisionului, este important să aveți în vedere experiența consultantului, dar și serviciile oferite de acesta.

Ținând cont de aceste lucruri, putem spune cu deplină certitudine și încredere că agenția Domina Imobiliare se încadrează perfect în cerințele clienților.
Activează pe piață de mai bine de 12 ani și este un brand care s-a poziționat pe piața tranzacțiilor imobiliare din Gorj cu servicii ce au la bază calitatea, profesionalismul, informarea constantă și respectul pentru parteneri, clienți și colaboratori.

De ce agenția Domina Imobiliare?

  • Pentru că pune preț pe timpul dumneavoastră. În imobiliare, ca în orice domeniu de larg consum, cu cât segmentul de public este semnificativ numeric, cu atât promptitudinea, dinamica fac diferența. Iar pentru Domina Imobiliare, toate acestea se traduc printr-o ofertă de proprietăți și terenuri însemnată.
  • Pentru că dețin toate pârghiile necesare pentru informare. În domeniul imobiliar, la baza unei tranzacții reușite se află cunoașterea și înțelegerea oportunității de către fiecare dintre clienți. Domina Imobiliare cunoaște perfect toate zonele municipiului Târgu Jiu, intențiile dezvoltatorilor, investițiile viitoare, dar și prognozele de creștere sau scădere ale pieței.
  • Pentru că oferă mai mult decât intermediere. Industria modernă a pieței imobiliare se construiește pe baza serviciilor de consultanță și de audit. Așadar, pentru fiecare client sau partener, experții Domina Imobiliare beneficiază de expertiza necesară oferirii sfaturilor, astfel încât să fie siguri că tranzacția pune în valoare obiectivele clienților.
  • Pentru că este cea mai tehnologizată agenție imobiliară. Ce înseamnă acest lucru? Prin platformele digitale pe care le-a creat, reușește să le ofere rapid clienților acces la acele oferte care îndeplinesc cu exactitate nevoile și cerințele acestora.
Domina Imobiliare agentie Targu Jiu inchiere vanzare

Cine este în spatele acestei afaceri de succes?

Desigur, tot un om de succes. Ruben Drăghici, căci despre el este vorba, este un tânăr antreprenor care activează în acest domeniu de peste 12 ani.

Ruben Drăghici - General Manager - Agenția Domina Imobiliare

Iată povestea lui:
„La bază, consultant imobiliar. După 12 ani de experiență în acest business, pot fi considerat un om de afaceri. Dar îmi place să fiu considerat simplu, om. CV-ul meu? Nu cred într-un Curriculum Vitae clasic, căci dacă am traduce mot-a-mot sintagma latină, Istoricul vieții este mai mult decât rubrici standardizate și date exacte.

Totuși, din istoricul vieții mele din ultima decadă face parte agenția Domina Imobiliare, cu sediul în Târgu Jiu, una dintre cele mai dezvoltate companii imobiliare din zona Olteniei. Pe parcurs, a luat ființă încă un sediu în București, sub brandul Ruben Imobiliare. Mii de imobile tranzacționate și tot atâția clienți mulțumiți constituie, de fapt, rubrica principală a CV-ului meu”, a spus tânărul antreprenor.

Activitățile de zi cu zi ale afaceristului care l-au ajutat să se dezvolte atât în mediul de afaceri, dar mai ales personal:
„Mi-am propus să nu treacă o lună fără o carte citită, o săptămână fără să învăț ceva nou și o zi fără să zâmbesc sincer măcar o dată. Fac asta de mulţi ani și e cea mai eficientă metodă de dezvoltare personală!”, ne-a transmis Ruben Drăghici.

Experiența tânărului întreprinzător, în continuă creștere

„O voi descrie într-un singur cuvânt: multivalentă. Am căutat întotdeauna noi direcții de dezvoltare, atât profesionale, cât și personale.

Mi-am transformat afacerea într-un stil de viață, clienții în prieteni și angajații în parteneri.
Pentru ca acest lucru să fie posibil, am căutat mereu să depășesc statutul de antreprenor, adăugându-i competențe complementare: am investit în dezvoltarea personală pentru a mă înțelege pe mine, am studiat comunicarea și psihologia umană pentru a-mi înțelege clienții, am învățat strategie și tactici de business pentru a-mi dezvolta afacerea.
Experiența reală constă în capacitatea de a te autoevalua obiectiv. Nu țintesc perfecțiunea, însă îmi doresc să mă apropii de ea. Sunt, așa cum am spus, un om în continuă dorință de expansiune. Dacă la începuturi mizam pe cea profesională, am ajuns la înțelepciunea care mă face să acord atenție sporită celei personale. Căci cele două se îmbină armonios în ceea ce denumim astăzi, generic, „succes”, a povestit Ruben Drăghici.

Compania Domina Imobiliare are o echipă formată din 10 persoane, completă prin ariile de specializare ale membrilor săi: consultanți în imobiliare, experți în vânzări și în gestionarea ofertelor, specialiști în comunicarea cu partenerii, clienții și colaboratorii și, desigur, experți în management și dezvoltarea viziunii companiei Domina Imobiliare.

Dacă serviciile oferite de această agenție v-au convis, trebuie să știți că ușa acesteia este deschisă mereu pentru dumneavoastră de la ora 09:00 până la 18:00, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 48. Iar dacă înainte de a face o vizită vreți să sunați sau să trimiteți un email, datele de contact sunt următoarele: 0737 800 000 sau 0253 225 454 și contact@domina.ro

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
15 ° C
15 °
15 °
85 %
0.8kmh
100 %
mar
21 °
mie
20 °
joi
15 °
vin
20 °
sâm
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!