10.1 C
Târgu Jiu
• marți, 27 octombrie 2020
Actualitate Doi români s-au luat la bătaie cu agenţii de pază dintr-un magazin...

Doi români s-au luat la bătaie cu agenţii de pază dintr-un magazin din Italia pentru că nu purtau măşti de protecţie

Incidentul s-a petrecut în supermarketul Gran Rondo din Crema, localitate din provincia Lombardia care a fost epicentrul pandemiei de coronavirus din Italia.

Doi români au refuzat să poarte maştile de protecţie şi s-au luat la bătaie cu agenţii de pază care asigurau respectarea masurilor anti-COVID19 şi ordinea în incinta unui supermarket.

Imediat, s-a iscat un scandal şi aşa cum reiese şi din imagini, la bătaie s-au alăturat şi alte persoane din rândul clienţilor.

Potrivit martorilor, unul din cei doi români agresivi ar fi iesit din magazin pană la maşina ca să ia un cric cu care intenţiona să participle în continuare la bătaie. 

În cele din urmă a sosit şi poliţia. Cei doi indivizi violenţi au fost duşi la Comisariat şi există o anchetă în curs.

Opinia publică din Italia este şocată, mai ales că în zona în care s-a petrecut incidentul asemenea scene sunt extrem de rare.

În prima fază, cel mai probabil, cei doi români riscă o amendă cuprinsă între 300 şi 1000 de euro, pentru că au refuzat să poarte măstile de protecţie.

Urmare a cercetărilor, autorităţile vor decide şi pedepsele pentru lovire şi alte violenţe dar şi pentru tulburarea liniştii publice.

Actualitate

29 Sep, 21:32

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
10.1 ° C
10.1 °
10.1 °
85 %
1kmh
0 %
mar
19 °
mie
18 °
joi
19 °
vin
15 °
sâm
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!