15 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Monden Direcția 5, concert în Târgu Jiu

Direcția 5, concert în Târgu Jiu

Direcția 5 vine la Târgu Jiu! Una dintre cele mai îndrăgite formații va susține un concert în orașul lui Brâncuși. Organizatorii au ales drept locație Teatrul de vară. Concertul face parte din Turneul Național Direcția 5- „Povestea noastră-30 de ani”. Cei care iubesc acest gen de muzică sunt așteptați să își bilet pentru data de 14 august

Direcția 5 le promite celor care vor veni la concertele din acest turneu, un show de zile mari! Spectatorii vor putea fredona hit-urile care au dus formația în topurile de muzică românească.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. 

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ”. 

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi.”, Direcția 5

Prețul unui bilet variază între 80 sau 100 de lei și poate fi cumpărat de pe site-ul iabilet.ro.

Direcția 5 mai avea programat un concert în Târgu Jiu, în luna mai, dar la fel ca toate spectacolele trupei, și acesta a fost reprogramat din cauza pandemiei Covid 19. Conform informațiilor de pe pagina de Facebook Direcția 5, concertul a fost reprogramat pentru data de 19 octombrie 2020.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
15 ° C
15 °
15 °
85 %
0.8kmh
100 %
mar
21 °
mie
20 °
joi
15 °
vin
20 °
sâm
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!