Despre noi

Despre noi, publicația Ecoul Gorjului, un ziar on-line din Gorj cu știri de ultimă oră

Ecoul Gorjului  este un portal care conține știri de ultimă oră, informații, evenimente și publicitate.

Cotidianul regional Ecoul Gorjului  reprezintă modalitatea redacției, partenerilor, colaboratorilor, cât și a opiniei publice de a-și demonstra vocea proprie, de a prezenta știri locale din Gorj.

Ziarul cu știri de ultimă oră din Oltenia, Ecoul Gorjului încurajează prezentarea unor evenimente reale de interes general, expunând dezvăluiri inedite, știri economice, sociale, mondene (actualizate zilnic), și are un punct de plecare diferit față de realizarea unei publicații obișnuite.

ziar-on-line-Gorj

De asemenea, ziarul Ecoul Gorjului (ziar on-line din Gorj) are menirea de a prezenta ultimele știri, de a sprijini promovarea valorilor comunității și de a realiza articole cu evenimente locale de ultim moment, cât și știri de ultimă oră nealterate, opinii cât mai obiective, și informații de interes public.

Ecoul Gorjului este un nou concept pe piață în materie de ziar on-line din Gorj, care publica știri din Oltenia, dar în același timp va promova și brandurile de renume. Este un nou actor pe scena publicistică și jurnalistică a Gorjului.

Ecoul Gorjului va fi un mesager pentru ultimele știri regionale! Un cotidian regional independent! Un promotor al noului, vizibil oriunde și oricând!

DATE DE CONTACT | ziar on-line din Gorj

Ecoul Gorjului – Portal cu știri și articole de rezonanță

Adresa redactiei: Târgu Jiu, județul Gorj, România

E-mail: contact@egj.ro

Site web: www.egj.ro

Facebook: facebook.com/ecoulgorjului

Instagram: instagram.com/ecoulgorjului

Youtube: vezi canalul de YouTube

Despre noi, ECOUL GORJULUI – știri on-line de ultimă oră din Oltenia


Cuvinte cheie: ziar online, știri online Gorj, ziar on-line din Gorj, Ecoul Gorjului, știri și articole de rezonanță, ziare gorjene, ziar Gorj, știri de ultimă oră, știri Gorj, ziare Gorj, despre noi Ecoul Gorjului, Primăria municipiului Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Tg Jiu, Prefectura Gorj, Spitalul Județean de Urgență, ISU, IPJ, ITM, ISJ