vineri, 10 iulie 2020
26.6 C
Târgu Jiu
Acasă Interes Public De luna viitoare, teatru în aer liber. „Ne pregătim și ne dorim...

De luna viitoare, teatru în aer liber. „Ne pregătim și ne dorim foarte mult să ne întâlnim cu publicul nostru”

Din cauza restricțiilor, echipa Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, din Târgu Jiu, mută spectacolele în aer liber. Oficialii transmit că în această perioadă se pregătesc de momentul reîntâlnirii cu publicul, prin punerea în scenă a unor noi piese de teatru. Iubitorii de artă vor putea în acest fel să respecte regulile impuse dar și să se relaxeze alături de artiștii gorjeni

Reluarea spectacolelor în incinta unităților de artă este puțin probabilă din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit oficialilor Teatrului din Târgu Jiu cheltuiala funcționării cu restricții nu se justifică așa că au ales o variantă accesibilă atât pentru ei cât și pentru publicul spectator. „Ne pregătim și ne dorim foarte mult să ne întâlnim cu publicul nostru. Am înțeles, din discuțiile purtate la nivel național, că fie la 1 iunie , fie la 15 iunie e posibil să se dea drumul la organizarea de evenimente în exterior. Avem proiecte care pot fi jucate în aer liber. Am gândit piese special pentru această perioadă,  și,  în această vară sperăm ca cel puțin o dată pe săptămână gorjenii să se poate întâlni cu noi în centrul Municipiului Târgu Jiu. Vom muta spectacolele din incinta Teatrului Dramatic Elvira Godeanu în aer liber pentru că ne dorim foarte mult să ne reîntâlnim cu publicul nostru”, a transmis IanisGârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului.

În această perioadă colaboratorii Teatrului Dramatic Elvira Godeanu trec printr-o perioadă dificilă deoarece nu-și pot încasa salariu din lipsă de activitate. Un afacerist din Gorj a venit în sprijinul echipei de tinere talente pentru ca momentul critic, din punct de vedere financiar, să treacă mai ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate Ecoul Gorjului -

Caricatura săptămânii

Autor: Gogu Neagoe

Vremea locală

Târgu Jiu
cer fragmentat
26.6 ° C
26.6 °
26.6 °
57 %
2.3kmh
67 %
vin
25 °
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
24 °
mar
25 °

Acces restricționat!