13.5 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Daniel Buzdugan, revoltat pe Facebook: "Au dat foc celui mai frumos loc....

Daniel Buzdugan, revoltat pe Facebook: „Au dat foc celui mai frumos loc. Mai bine ură decât Cultură”

Daniel Buzdugan şi-a exprimat revolta print-o postare pe Facebook. Actorul spune dezamăgit că ne merităm soarta şi că prin asemenea gesturi, făcute de nişte indivizi inconstienţi, ajungem cu toţii să platim preţul lipsei de educaţie.

„Au dat foc celui mai frumos loc! Sâmbăta trecută prezentam un spectacol cu arii de operă undeva lângă București, în comuna Călugăreni Dâmbovița într-o spirala de baloți de paie, invenție a unor arhitecți spanioli! Au urcat pe scenă artiști romani care au cântat pe marile scene ale lumii: Metropolitan, Scala, Covent Garden… A fost un vis! A FOST!

Niște neamuri proaste au pus pe unii ca să dea foc acestui vis frumos! Mai bine ură decât CULTURĂ! De invidie, de răutate, de prostie!

Unii din noi , prin excelență, suntem ambițioși și, deci, pricinoși și razbunatori…căci, atenție, nu poate exista nimeni înafara noastră mai bun „in a crește caprele cele mai valoroase în producția de lapte și toate cele!”

„Se întâmplau nenorociri acolo, se făcea operă! „

„Unii locuitori ai zonei au declarat că foarte bine au făcut ca se întâmplau nenorociri acolo, se făcea operă!  Declar cu mana pe inimă că nu se auzea nimic dincolo de baloții de paie…

Un mare om spunea că așa-i în România, așa a fost și asa va fi mereu: cum ridici capul si realizezi lucruri mărețe ai o atitudine demnă, frumoasă, eleganță, au grijă unii să te tragă în jos, să te distrugă, iar dacă stai cu capul plecat, te calcă pe cap! Din păcate…. NE MERITĂM SOARTA!

Acum începem sa plătim prețul lipsei de educație, acum începe sa se vadă ce înseamnă să trăiești într-o țară cu un procent înfiorător de mare de analfabeți și mai ales analfabeți emoționali!

Astea-s valorile zilei la noi: fudulia, lipsa de educație, individualismul, bârfa răzbunarea, răutatea, lipsa de respect, lăcomia…”, încheie indignat Daniel Buzdugan.

Life

26 Sep, 22:45

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.5 ° C
13.5 °
13.5 °
52 %
0.4kmh
92 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!