13.1 C
Târgu Jiu
• duminică, 25 octombrie 2020
Actualitate Dan Barna: „Noi considerăm că alegerile ar trebui să aibă loc pe...

Dan Barna: „Noi considerăm că alegerile ar trebui să aibă loc pe 6 decembrie, atâta timp cât sistemul medical face față pandemiei”

„Prioritară este starea de sănătate a populației și capacitatea sistemului de a face față, și de fapt asta e și poziția USR, pe care am spus-o de mai multe ori. 

Noi considerăm că alegerile ar trebui să aibă loc pe 6 decembrie, atâta timp cât sistemul medical și sistemul public reușesc să facă față pandemiei. Dacă lucrurile vor scăpa de sub control și intrăm într-o situație dramatică, cum am văzut în alte țări, atunci evident și data alegerilor trebuie modificată. 

În momentul de față lucrurile par că sunt într-o zonă de control, sistemul medical încă face față și sper să rămână în acestă zonă în care reușim să ne adaptăm numărului de cazuri. Apărarea individuală este cea mai importantă armă.

Linia roșie, când algerile vor trebui amânate este atunci când bolnavii  nu mai pot beneficia de tratament, când sistemul medical clachează”, a declarat președintele USR, Dan Barna. 

Dan Barna: „Noi considerăm că alegerile ar trebui să aibă loc pe 6 decembrie, atâta timp cât sistemul medical face față pandemiei”

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
80 %
0.5kmh
100 %
Dum
13 °
lun
18 °
mar
19 °
mie
19 °
joi
20 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!