15 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Monden Cunoscută solistă din Tg-Jiu a comandat un costum popular pe internet și...

Cunoscută solistă din Tg-Jiu a comandat un costum popular pe internet și a luat ȚEAPĂ: „Am primit două cârpe! Fac plângere la Poliție!”

O cunoscută solistă de muzică populară din Tg-Jiu susține că a fost înșelată de un individ care vinde „veșminte vechi tradiționale” pe internet. De altfel, Cristina Budei Babanu a povestit, într-o postare pe contul personal de pe o rețea de socializare, că a comandat o ie, pe care a plătit 300 de lei, însă după ce a deschis coletul a constatat cu surprindere că acesta nu conținea veșmântul respectiv, ci două cârpe. Solista a returnat pachetul, dar vânzătorul de bulendre a refuzat să-l primească și a blocat-o pe Facebook. Cântăreața a prezentat mesajele discuțiilor cu individul și spune că se va adresa organelor judiciare.

„Atenție! Dragi colegi de cântec și iubitori de port popular, acest domn Pieptanaru Adrian înșeală. Am comandat acea ie din imagine și am primit două cârpe, după care m-a blocat!”, așa își începe solista Cristina Budei Babanu istorisirea despre pățania sa.

Săptămâna trecută, cântăreața a descoperit ia pe o pagină pe care erau prezentate costume populare și a discutat, prin mesaje, cu vânzătorul detalii despre piesa vestimentară, iar după ce s-a înțeles cu acesta la preț, a decis s-o achiziționeze.

Când a sosit coletul, solista a constatat, cu surprindere, că în interior nu se afla ce comandase.

„Am trimis acele cârpe înapoi pentru că nu putea fi folosit nimic și nu a ridicat coletul. Mă repet, convorbirea mea cu el este urmatoarea: <<Are rupturi vizibile? Spune: Nuu>> Şi când primesc, nu era decât o cârpă cu cusătura din imagine și încă o cârpă din pânză de casă de 40 de cm cusută cu ceva roșu. Am desfăcut coletul lângă baiatul de la Funcurier și l-am pus imediat ramburs. Am vorbit cu domnul la telefon, fiind de acord să îl retrimit că îmi trimite banii înapoi…după, m-a blocat!”, afirmă Cristina.

Cântăreața spune că a plătit pentru acea ie 300 de lei, iar după ce a făcut publică întâmplarea, mai mulți soliști i-au trimis mesaje că și ei au luat țeapă, în același mod.

Cristina Budei Babanu afirmă că va face plângere la poliție pentru înșelăciune.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
15 ° C
15 °
15 °
85 %
0.8kmh
100 %
mar
21 °
mie
20 °
joi
15 °
vin
20 °
sâm
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!