13.7 C
Târgu Jiu
• luni, 21 septembrie 2020
Actualitate Cum se pregătește Guvernul pentru alegerile locale. Ministerul Sănătății cumpără peste 5...

Cum se pregătește Guvernul pentru alegerile locale. Ministerul Sănătății cumpără peste 5 milioane de măști și 3 milioane de mănuși

Ludovic Orban a promis că în fiecare secţie de votare vor exista măşti pentru alegatori şi cantităţi suficiente de dezinfectant.

Ministerul Sănătății a început să facă achizițiile pentru măști, mănuși și dezinfectanți, mai exact cumpără peste 5 milioane de măști, peste 3 milioane de mănuși, 44.600 de litri de dezinfectanți pentru mâini.

Peste 5 milioane de măști și 3 milioane de mănuși, achiziționate pentru alegeri 

De asemenea Ministerul Sănătății achiziționează și 133.800 de litri de dezinfectanți pentu suprafațe dar și aprope 90.000 de litri de dezinfectanți în soluție concentrată. 

În secțile de votare se vor găsi și peste 14.000 de termometre iar de achiziția acestora se vor ocupa autoritățile locale. Mâine, Guvernul urmează să stabilească cine va lua temperatura la intrare în centrul de votare, cine va distribui măștile, mănușile și cine se va ocupa de dezinfecția sălilor de clasă. Cel mai probabil acest lucru va fi făcut de angajați ai primăriilor sau a școlilor, care vor fi plătiți tot din fondul pentru alegerile locale. 

Cum se pregătește Guvernul pentru alegerile locale. Ministerul Sănătății cumpără peste 5 milioane de măști și 3 milioane de mănuși

Actualitate

12 Sep, 16:22

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
43 %
1.6kmh
88 %
lun
26 °
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!