12.9 C
Târgu Jiu
• miercuri, 21 octombrie 2020
Actualitate Crește numărul gorjenilor înfectați cu COVID-19. Ancheta de la Secția de ginecologie...

Crește numărul gorjenilor înfectați cu COVID-19. Ancheta de la Secția de ginecologie nu a fost fializată

Trei noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în județul Gorj. NUmărul total al cazurilor se ridică la 17, din care 15 persoane vindecate și externate, 59 persoane internate și 3 persoane decedate.

Astăzi se aflau în carantină instituționalizată 295 persoane, din care 40 persoane au intrat în carantină și 20 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore. De asemenea, 423 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 13 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 101 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore.

11 lăuze, în izolare

Ancheta epidemiologică la Secția de ginecologie nu a fost finalizată.

„Până în momentul de față, au fost investigați: 8 medici, 9 asistente medicale și 5 infirmiere. În urma discuțiilor, s-a stabilit că personalul medical și auxiliar a purtat echipament de protecție corespunzător. În conformitate cu «Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19)», personalul medical care a purtat echipament corespunzător nu este considerat contact apropiat“, se arată într-un comunicat al DSP Gorj. Șapte lăuze, care fuseseră externate, se află în autoizolare la domiciliu. Alte patru lăuze sunt internate, asigurându-se măsurile de izolare. S-au luat măsuri privind triajul epidemiologic, precum și pentru decontaminarea și dezinfecția Secției de obstetrică-ginecologie

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
12.9 ° C
12.9 °
12.9 °
50 %
0.7kmh
100 %
mie
15 °
joi
19 °
vin
21 °
sâm
18 °
Dum
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!