12.5 C
Târgu Jiu
• luni, 28 septembrie 2020
Actualitate Covid-19: Continuă acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii virusului

Covid-19: Continuă acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii virusului

În total, în ultimele 24 ore, 153 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

Acțiunile oamenilor legii se axează, în principal, pe prevenție, însă, acolo unde situația a cerut-o, au fost aplicate și sancțiuni.

„În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 616 de persoane, 109 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 114 mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de  2.500 lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.”, IPJ Gorj

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
58 %
2.1kmh
55 %
lun
21 °
mar
20 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!