17.6 C
Târgu Jiu
• vineri, 23 octombrie 2020
Actualitate Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un...

Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță: “A vrut să mă omoare”

Pe data de 21 septembrie, copilul agresat s-a plâns seara acasă că îl doare foarte rău capul. După a fost întrebat ce s-a întâmplat, acesta a povestit că a fost dat cu capul de parchet de colegul de grupă care îl mai agresase și în trecut.

A doua zi, când a mers să-l ia de la grădiniță, fiul său avea urme de violență pe gât și când l-a întrebat ce a pățit, copilul i-a povestit că a fost strâns de gât de același coleg până a leșinat, scrie ziarulincomod.ro.

“A vrut să mă omoare și m-a strâns de gât până m-a lăsat fără aer”, a povestit băiatul său. A vorbit imediat cu tatăl copilului agresiv și cu educatoarea, în prezența copiilor, și așa au aflat că se jucau de-a hoții de mașini, când copilul agresiv l-a pus la pământ pe celălalt și l-a strâns de gât, strigând “te omor”, o joacă ce ar fi putut avea un final tragic.

Cum la grădiniță nu i s-a oferit nicio soluție pentru ca incidentul să nu se mai repete, părinții copilului agresat au decis să-și caute dreptatea și o soluție la autorități. Au sesizat Protecția Copilului, Inspectoratul Școlar Prahova și Poliția Prahova.  Au mers cu copilul și la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal referitor la semnele de pe gât și a depus plângere penală la poliție pentru neglijență în serviciu din partea angajaților grădiniței.

Actualitate

25 Sep, 16:45

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
17.6 ° C
17.6 °
17.6 °
39 %
0.7kmh
7 %
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
15 °
lun
16 °
mar
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!