14.3 C
Târgu Jiu
• miercuri, 23 septembrie 2020
Actualitate Politică Conslier PNL, amendat de poliție

Conslier PNL, amendat de poliție

Consilierul local, Bebe Tauru a fost amendat de poliție! Acesta a organizat o activitate sportivă cu iz electoral în comuna Urdari. Mai mulți copii au fost îmbrăcați în echipament sportiv de culoare galbenă, culoarea PNL, și au fost îndemnați să facă un tur, pe bicicletă, prin comună. Fără să se gândească o clipă la faptul că ar putea da socoteală legii pentru gestul său, Bebe Tauru a postat chiar și pe Facebook, fotografii în care apar copiii folosiți drept unelte de campanie electorală.

Fotografiile lui Bebe Tauru au fost preluate de presă locală iar asta a îndreptat atenția Poliției spre comuna Urdari, în speță, spre consilierul PNL, care a fost amendat.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari, un bărbat, de  46 de ani, din comuna Urdari, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform prevederilor Legii nr.55/2020, întrucât la data de 12 august a.c., a încălcat prevederile legale privind desfășurarea în aer liber a activităților recreativ-sportive, organizând un grup mai mare de 10 persoane care s-au deplasat cu ajutorul bicicletelor, pe raza localității Urdari, fără respectarea măsurilor impuse pe timpul stării de alertă.”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

După ce „a fost vizitat” de polițiști, Bebe Tauru a șters fotografiile postate pe Internet.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
53 %
0.4kmh
7 %
mie
27 °
joi
28 °
vin
28 °
sâm
20 °
Dum
17 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!