22.3 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 8 august 2020
Interes Public Conducerea Transloc ia în calcul externalizarea serviciului de curățenie din cadrul societății

Conducerea Transloc ia în calcul externalizarea serviciului de curățenie din cadrul societății

Conducerea Transloc se plânge de lipsa de personal. După ce proiectul de lege propus de Mihai Paraschiv a fost modificat de consilierii locali, liberalul susține că nu are suficienți angajați pentru ca societatea să funcționeze normal. Are în plan externalizarea serviciului de curățenie dar și sporirea numărului de controale pe timpul rutelor

Cetățenii care circulă fără bilete în mijloacele de transport public în comun sunt în vizorul autorităților. În cadrul proiectului de viitor, Mihai Paraschiv avea în plan angajarea unor noi controlori. Mărirea numărul de angajați a fost respins în Consiliul Local, șeful societății afirmând că prin acest vot negativ aleșii girează acțiunile frauduloase ale cetățenilor. ” Anul trecut am avut 113 posturi și eu am solicitat 120. Pentru șase luni de zile am solicitat cinci posturi de șoferi și cinci de controlori. În acest moment avem doar cinci controlori care trebuie să verifice opt trasee. De multe ori, seara, nu mai există control, și, o spun că părere de rău, cetățenii nu mai folosesc bilete, ceea ce aduce un prejudiciu societății. Prin aceste angajări se făcea o testare dacă pentru șase luni de zile cele cinci posturi aduceau un plus societății”, a declarat directorul Mihai Paraschiv.

Posturi în pericol

După ce consilierii locali s-au împotrivit proiectului care viza mărirea organigramei din cadrul societății, directorul liberal are în plan și externalizarea serviciului de curățenie. “În decembrie, când am preluat mandatul erau în desfășurare două concursuri : unul pentru două posturi de mecanic și unul pentru angajarea a două femei de serviciu. Este posibil acum ca acele contracte să înceteze. Mă gândesc fie să externalizez serviciul de curățenie, fie să fac o rectificare a bugetului pentru că în urma votului bugetul a fost schilodit”, a mai adăugat directorul Transloc.

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
22.3 ° C
22.3 °
22.3 °
65 %
2.1kmh
71 %
sâm
32 °
Dum
30 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
31 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

Acces restricționat!