7.9 C
Târgu Jiu
• joi, 22 octombrie 2020
Economie Business Compania Ford reîncepe producția de autovehicule la Craiova începând cu 4 mai

Compania Ford reîncepe producția de autovehicule la Craiova începând cu 4 mai

De la începutul săptămănii viitoare Compania Ford va reîncepe producția în uzina din Craiova dar de data aceasta doar cu un singur schimb.

Reluarea activităților se va face gradual cu producție din ce in ce mai mare pe parcursul timpului. Nu doar uzinele din Craiova vor fi redeschise ci și din alte zone ale Europei.

În mod normal, compania lucra pe trei schimburi dar s-a ajuns la concluzia că cel mai bine este să se mențină doar un schimb de lucru atât în Secția de Producție Vehicule cât și în cea de Producție Motoare.

Producția se reia de asemenea cu măsuri speciale de  siguranță pentru angajati. Acestea vizează posturile de lucru, modul de a lua masa de prânz, accesul in fabrică precum și limitarea deplasărilor prin fabrică.

Se speculează că începând de luni, își vor relua activitatea aproximativ jumatate dintre cei 6.200 de angajati ai fabricii.

Ford produce măști si viziere pentru angajatii săi

De asemenea, Ford Craiova produce propriile viziere. Astfel, Ford asigură un nivel suplimentar de protecție pentru unele operatiuni din cadrul uzinei.

Ford va produce și măști de față pentru a fi utilizate în uzinele sale din toată Europa. Acestea vor fi purtate obligatoriu de angajații companiei dar și de vizitatorii ei.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
7.9 ° C
7.9 °
7.9 °
60 %
0.7kmh
91 %
joi
19 °
vin
21 °
sâm
19 °
Dum
18 °
lun
12 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!