15 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Economie Business Clinica MedVarix din Timișoara, siguranța intervențiilor chirurgicale

Clinica MedVarix din Timișoara, siguranța intervențiilor chirurgicale

Clinica MedVarix - 0256 443 625

Domeniul medical a evoluat enorm în România, cel puțin în ultimii ani. Tehnologia a adus multe îmbunătățiri în mai multe domenii, printre care se află și medicina. Astfel, anumite diagnostice se stabilesc imediat, iar tratamentele sunt din ce în ce mai eficiente. Iar cum cele mai bune servicii medicale le găsim de cele mai multe ori în orașele mari din România, am ales să studiem sistemul medical privat din orașul Timișoara.

Astfel, am încercat să căutăm o clinică  particulară pentru anumite probleme medicale. Ce-i drept, sunt multe, însă ne-am oprit la MED VARIX, aflată pe Bd. Take Ionescu, nr. 51. Aici am găsit cea mai profesionistă echipă medicală. Clinica MedVarix este o clinică chirurgicală privată specializată în diagnosticul și tratamentul varicelor și al hemoroizilor. Alături de aceste specializări principale, clinica oferă chirurgie plastică, chirurgie estetică și consultații de chirurgie generală și mică chirurgie, dermatologie și ecografie.

Clinica este un centru de excelență în terapia varicelor și a hemoroizilor, alături de consultații pentru obezitate, fiind folosite cele mai moderne metode de tratament, minim invazive precum și ultima generație de aparate, atât în domeniul investigării și diagnosticului, cât și al tratamentului.

Echipa MedVarix este bunul de preț cel mai valoros. Echipa de medici este formată de cei mai profesioniști oameni în domeniu, fiind vorba despre:

–           Prof. univ. Dr. Duță Ciprian

–           Dr. Barjila Daniela

–           Dr. Abdulah Salim

–           Dr. Oros Lavinia

–           Dr. Hordovan Enike

–           Dr. Paul Medelan

–           Dr. Virgil Nicolaescu

Asistente:

–           As. Radu Luciana

–           As. Negrea Ileana

–           As. Benes Loredana

Registratoare medicale:

–           Corina Blidaru

–           Dorina Rădulescu

–           Mirela Pirvulescu

–           Incrusnato Valentina Mariana

medvarix-2-850x400

Profesorul universitar, domnul doctor Ciprian Duță este fondatorul aceste clinici, încă din anul 2005. Născut în anul 1962, în Timisoara, dr. Ciprian Duță a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie  „Carol Davila” din București în 1988. Începând cu anul 1990 este medic în cadrul clinicii II de chirurgie a Spitalului Județean din Timișoara.

În prezent, este și profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie  „Victor Babeș” din Timișoara, iar tinerii studenți sunt norocoși să aibă drept dascăl, un asemenea profesionist.

Clinica MedVarix este elegantă, confortabilă, imaculată, modernă. Echipamentele folosite de centrul medical sunt bazate pe tehnologii de ultimă generație, concepute pentru a realiza cât mai eficient și în condiții de înaltă siguranță rezultatele așteptate. Așadar, profesioniștii vă așteaptă!

Dacă aveți nevoie de o intervenție  chirurgicală  legată de partea estetică, varicele de pe picioare vă deranjează sau aveți o altă problemă medicală, apelați cu încredere la această clinică sunând la numărul de telefon:  0256 443 625, de luni până vineri, între orele 08:00-20:00 sau trimiteți un e-mail pe adresa: contact@medvarix.ro.

Clinica Med Varix, siguranța intervențiilor chirurgicale

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
15 ° C
15 °
15 °
85 %
0.8kmh
100 %
mar
21 °
mie
20 °
joi
15 °
vin
20 °
sâm
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!