10.7 C
Târgu Jiu
• marți, 27 octombrie 2020
Actualitate Circulația între localități se va realiza doar în anumite condiții după 15...

Circulația între localități se va realiza doar în anumite condiții după 15 mai. Hotelurile și parcurile ar putea fi redeschise

Circulația în interiorul localității va avea loc fără restricții, însă, nu și în afara localității. Premierul Ludovic Orban, a declarat într-o intervenție la Digi 24 că, deplasarea între localități va putea fi posibilă doar în anumite condiții, ce urmează a fi stabilite.

De asemenea, hotelurile și parcurile ar putea fi redeschise, păstrând în continuare regulile de distanțare socială. Însă, potrivit premierului, restaurantele, locurile de joacă, dar și manifestațiile cu public vor rămâne închise.
„Nu cred că se poate renunţa la restricţia legată de spectacole, unde se aduna un număr foarte mare de persoane şi riscul de transmitere a virusului este foarte mare. În general, locurile în care se adună foarte multă lume şi stau o perioadă de timp şi la o distanţă mică se vor relua mai greu. În privinţa parcurilor, riscul epidemiologic este relativ scăzut şi probabil vor face parte dintre măsurile de relaxare. Există o excepţie, şi anume, locurile de joacă pentru copii, unde există un risc epidemiologic mai mare şi este posibil ca şi în cazul în care parcurile se vor deschide, locurile de joacă să rămână în continuare închise. Va rămâne restricţia legată de numărul maxim de persoane care pot să stea sau care se pot deplasa şi care va rămâne la trei persoane. Hotelurile, după părerea mea, pot să funcţioneze. În privinţa restaurantelor, riscul epidemiologic este mare, pentru că e clar că nu poţi să porţi mască. Este foarte greu să asiguri distanţa între comeseni şi izolarea între diferitele mese”, a transmis Ludovic Orban.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
10.7 ° C
10.7 °
10.7 °
84 %
0.9kmh
0 %
mar
19 °
mie
18 °
joi
19 °
vin
15 °
sâm
12 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!