12.2 C
Târgu Jiu
• luni, 26 octombrie 2020
Actualitate Cine spune adevărul? Marcel Vela versus BES, cine sunt cei surprinși în...

Cine spune adevărul? Marcel Vela versus BES, cine sunt cei surprinși în camera unde sunt depozitați sacii cu buletine de vot

”În urma imaginilor publicate aseară în mass-media ne-am autosesizat și în prezent, așa cum ați văzut în urma declarațiilor făcute de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, se fac cercetări. 

Cei prezenți în depozitul unde sunt buletinele de vot sunt președintele Biroului Electoral de Circumscripție Sector 1, un membru în BEC sector 1, delegat din partea partidului PPUSL, cel care depozitează un sac, președintele secției de votare 141 din cadrul sectorului 1, cel care se vede că ridică un sac, și 3 observatori candidați din partea partidelor poltice, care supraveghează procedura, cu aprobarea președintelui BEC sector 1”, a declarat ministrul Vela. 

Însă, în comunicatul Biroului Electoral de Circumscripție al Sectorului 1, se spune total altceva:

”Persoana care apare în imagini căutând printre saci face parte din personalul tehnic auxiliar al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 și lucrează în cadrul Primăriei Sector 1, fiind desemnată în această calitate în conformitate cu dispozițiile art. 121, alin. 22 din Legea 115 din 2015”, scrie în comunicatul de presă al BES. 

Actualitate

01 Oct, 23:45

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
81 %
0.5kmh
100 %
lun
18 °
mar
19 °
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!