19.2 C
Târgu Jiu
• joi, 22 octombrie 2020
Actualitate Ce trebuie să ştie credincioşii care şi-au cumpărat bilete de tren pentru...

Ce trebuie să ştie credincioşii care şi-au cumpărat bilete de tren pentru pelerinajul de Ia Iaşi

Vestea că nu vor mai putea participa la pelerinajul de la Iași organizat cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva, i-a nemulțumit pe credincioșii din întreaga țară care mergeau la Iași în această perioadă. Unii își făcuseră demult planuri să ajungă la racla sfântă.

”Nu știu dacă e corect. Adică, la vot avem voie să mergem, nu ne infectăm”, spune un bărbat nemulţumit de restricţiile impuse de autorităţi.

Cei care şi-au luat deja bilet de tren, dar care acum nu mai au voie să participe la pelerinajul de la Iaşi din cauza restricţiilor, îşi pot recupera fără probleme o mare parte din preţul achitat, cu menţiunea, că li se va reţine 10% sub formă de taxă de procesare.

Chiar şi cei care folosesc alt mijloc de transport precum autocarele, sau care şi-au rezervat deja cazarea în unităţile de primire turistică din Iaşi pot găsi înţelegere pentru anularea, sau amânarea călătoriei. Turismul local va fi însă afectat de aceste noi retricţii, spun specialiştii din piaţă.

Anul 2020 va fi primul an în care nu vom mai vedea autocare pline cu oameni care ajung în Moldova pentru a se ruga şi pentru a atinge moaştele Sfintei Parascheva.

Citţi şi: Noi măsuri drastice anunțate la Iași pentru hramul Sfintei Parascheva

Politică

06 Oct, 18:40

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
câțiva nori
19.2 ° C
19.2 °
19.2 °
36 %
1.1kmh
15 %
joi
19 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
14 °
lun
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!