15 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Monden Cât de frumoasă este fiica unui politician gorjean! Aceasta a terminat recent...

Cât de frumoasă este fiica unui politician gorjean! Aceasta a terminat recent gimnaziul, iar tatăl ei se declară tare mândru!

Ciprian Florescu a ținut să împartă cu prietenii virtuali bucuria că fiica lui va intra, în curând la colegiu. Politicianul a postat un mesaj emoționant pe Facebook, alături de o fotografie în care apare Dalia. Deși se află încă la o vârstă fragedă, tânăra este de o frumusețe grăitoare

Ciprian Florescu va candida din partea Partidului Social Democrat pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu. Chiar dacă în această perioadă este destul de ocupat cu partea politică a vieții sale, pesedistul a găsit un răgaz să „scoată în față” și o altă latură a sa: aceea de părinte mândru de copilul său.

„Felicitări, sufletul meu! De azi, poți să spui „rămas bun gimnaziu, bun venit liceu!”. Începi o nouă etapă din viață, pe care ți-o doresc plină de tot ce este frumos și bun! Îți mulțumesc că mă faci mândru de tine! Te iubesc!, a fost mesajul postat de Ciprian Florescu pe pagina sa de Facebook.

Despre Dalia Florescu am aflat că este o tânără ambițioasă care a avut note bune la toate materiile. În ceea ce privește etapa următoare a vieții sale, ea dorește să urmeze cursurile Colegiului Național Tudor Vladimirescu, primele trei opțiuni ale sale fiind pentru această prestigioasă unitate de învățământ.  

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
15 ° C
15 °
15 °
85 %
0.8kmh
100 %
mar
21 °
mie
20 °
joi
15 °
vin
20 °
sâm
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!