13.1 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Actualitate Bombă în Parlament! Pensiile pot crește cu 40%! Ludovic Orban, ieșire nervoasă

Bombă în Parlament! Pensiile pot crește cu 40%! Ludovic Orban, ieșire nervoasă

“Astăzi, PSD, în două ore, a băgat România în faliment. În comisiile de buget, finanțe, o majoritate PSD, de 20 de oameni care sunt aflați în delir, au generat cheltuieli de 6,3% din PIB prin amendamentele depuse la rectificarea bugetului și, în același timp, la propunerea marelui finanțist Orlando, a votat un alt amendament prin care România nu se mai poate împrumuta, pentru că au redus de la 47% la 40% din PIB nivelul maxim al datoriei publice.

”Ăștia sunt demenți! Ăștia au băgat România în faliment astăzi!”

Ăștia sunt demenți! Ăștia au băgat România în faliment astăzi! Dacă nu se trezește Parlamentul și nu blochează acest raport de-a dreptul imbecil, care este împotriva României, România riscă să fie retrogradată de toate agențiile de rating! România riscă să nu mai aibă capacitate să facă față plăților. România riscă să iasă de pe harta economiilor societăților civilizate!

Asta vrea PSD, să îi lase pe români fără bani, săraci și România în afara lumii civilizate! Un astfel de partid nu mai merită votat de niciun român!”, a afirmat Orban.

Dacă forma adoptată în comisii va trece și de votul din plenul reunit, Guvernul va fi nevoit să majoreze pensiile cu 40%.

Actualitate

16 Sep, 22:05

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
80 %
1.2kmh
77 %
mar
20 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
20 °
sâm
24 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!