vineri, 10 iulie 2020
29.1 C
Târgu Jiu
Acasă Actualitate Bătaie de joc la societatea Transloc! Autobuzele unității ,duse la fier vechi,...

Bătaie de joc la societatea Transloc! Autobuzele unității ,duse la fier vechi, înlocuite cu alte rable

n nou scandal la societatea Transloc. Un consilier local, membru în AGA, susține că șefii unității valorifică autobuzele la fier vechi. În locul lor sunt aduse alte mijloace de transport cu o vechime de peste 20 ani, pe care Mihai Paraschiv le-ar închiria chiar din ograda finului său

Consilierul local Eduard Lădaru susține că Mihai Paraschiv a devenit moșier în curtea Transloc. Alesul local demască planul actualei conduceri și spune că miza cea mare este de a redirecționa banii publici în buzunarul cui trebuie. Acuzele vin după ce mai multe autobuze, închiriate cu titlu gratuit, urmează să facă transport public, pe bani, cât de curând în Târgu Jiu.

„Le pun în vedere celor de la Transloc să nu închirieze autobuzele, pentru că au 20-30 de ani vechime. În calitate de reprezentant în AGA, voi atrage răspunderea patrimonială a acestor administratori. Planul lor este de a scoate din uz toate autobuzele și troleibuzele existente în momentul de față la Transloc. Ei știu că nu se va mai implementa proiectul pe fonduri europene sau dacă se va implementa va dura 7-8 ani de zile și între timp vor face foarte mulți bani din închirierea mijloacelor de transport. Voi solicita să se facă expertiză pentru fiecare mijloc te transport pe care vor să îl caseze. Mihai Paraschiv le taie pe toate să le ducă la fier vechi. A mai dus trei până acum și urmează să le taie pe toate. E o mentalitate de boschetar, de a tăia aceste mijloace de transport și a aduce altele, care și acestea ar trebui duse la fier vechi, numai că le vor repara pe banii Transloc. Există mai multe mijloace de transport luate din afară, sunt vreo 10 în total, 3 le-au dat prin contract de comodat și urmează să le închirieze pe celelalte 7. Înțeleg că firma respectivă, pe lângă faptul că este a unui fost asociat de afaceri al domnului Mihai Paraschiv, este și finul acestuia. Finul domnului Paraschiv a știut încă de anul trecut că Transloc va închiria mijloace de transport în comun”, susține Eduard Lădaru.

Proiect atacat în contencios

Zilele trecute un proiect de rectificare a bugetului Transloc a primit girul aleșilor locali. Eduard lădaru, membru în AGA a societății susține că va ataca decizia luată în cadrul Consiliului Local.

„A fost o manieră heirupistă de a introduce proiectul pe ordinea de zi. Cu doar o oră înainte de a începe dezbaterile am văzut proiectul încărcat pe tabletă, în condițiile în care, în calitate de președinte de ședință, am fost la Primărie cu două ore înainte de a începe ședința, iar acel proiect de hotărâre nu exista. A fost o înțelegere clară între grupurile de interese ale lui Marcel Romanescu și Paraschiv, pe de o parte și Adrian Tudor pe cealaltă parte. Altfel, acel proiect nu putea să urmeze circuitul atât de rapid. A fost o conlucrare și între Adrian Tudor și funcționarii fideli lui Marcel Romanescu din Primăria Municipiului Târgu Jiu. Acest proiect este nelegal, pentru că această rectificare trebuia să aibă aprobarea Adunării Generale a Acționarilor (AGA). Pe de o parte, voi contesta acest lucru pe legea contenciosului administrativ și voi sesiza Instituția Prefectului, iar, pe de altă parte, voi contesta personal, voi face procedura prealabilă și mă voi adresa instanței de judecată”, a mai transmis Eduard Lădaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate Ecoul Gorjului -

Caricatura săptămânii

Autor: Gogu Neagoe

Vremea locală

Târgu Jiu
nori împrăștiați
29.1 ° C
29.1 °
29.1 °
43 %
2.1kmh
48 %
vin
29 °
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
25 °
mar
25 °

Acces restricționat!