18.7 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 26 septembrie 2020
Eveniment Cultură August, o lună de evenimente, la Târgu Jiu!!

August, o lună de evenimente, la Târgu Jiu!!

Direcția de Evenimente din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu și Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" au pregătit o serie de spectacole în aer liber pentru luna august. Intrarea este gratuită însă este nevoie de rezervare.

În data de 13 august va avea loc recitalul susținut de Orchestra de Camera Lyra Gorjului, condusă de dirijorul Mircea Suchici și violonista Meda Stanciu. Spectacolul va avea loc la Teatrul de Vara „Nelu Dumitru”, începând cu ora 19:00.

În zilele de 18 și 19 august, în aceiați locație sunt programate o serie de proiecții de filme documentare sub egida Brâncuși Film Festival, timp de 3 ore, începând cu ora 19:00.
De asemenea, Teatrul de Vară va fi gazda unui recital susținut de Quartet Hypnotique – „Summer Music Violins”, în data de 20 august, ora 19:00.

Pe 27 august, de la ora 20:00, este programată o Seară Folk – Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Dan Vană, Adi Beznă și Cătălin Stepa vor cânta în Parcul Coloanei Infinitului! Pentru organizarea acestui eveniment s-au implicat Direcția de Evenimente și Teatrul Dramatic”Elvira Godeanu”.

Lyra Gorjului va mai susține un recital, alături de chitaristul Bogdan Mihăilescu, la Teatrul de Vara, în data de 20 august, de la ora 19:00.
Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” a pregătit o serie de spectacole ce vor fi prezentate în fiecare weekend la Teatrul de Vară: Mary Poppins, Îndrăgostiții din Ancona, Prostia omenească, Soacra cu trei nurori, Dacă dragoste nu e…, RE GĂSIRE.

De asemenea, această instituție ne va pregăti un concert Ada Milea & Bobo Burlăcianu, în data de 16 august în Parcul Coloanei Infinitului, de la ora 20:30.

„La toate aceste evenimente intrarea este liberă, dar cu rezervare la numărul de telefon 0253223261 sau la sediul CNIPT din strada Crișan nr. 3”, au transmis organizatorii

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
18.7 ° C
18.7 °
18.7 °
70 %
4.8kmh
91 %
sâm
21 °
Dum
19 °
lun
19 °
mar
19 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!