6.8 C
Târgu Jiu
• marți, 20 octombrie 2020
Actualitate Astrologul Cristina Demetrescu: Karma agresivității este cel mai greu de rezolvat iar...

Astrologul Cristina Demetrescu: Karma agresivității este cel mai greu de rezolvat iar agresivii atrag agresivi. Zodiile vizate și legătura cu crima de la metrou

Sunt trei karme: de agresivitate, de atașament posesiv și de ignoranță. Nu e obligatoriu ca un individ să aibă o singură karmă. Sunt unii care le au pe toate trei. Intersecția lor poate genera așa-numitele cruci, care creează o anumită dinamică în viața unui om iar acesta nu-și găsește zona de conformt până nu scapă de ele.

„Karma de agresivitate – care nu presupune, neapărat că e vorba de bătăuși, ci poate fi vorba de persoane repezite – este specifică zodiilor Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. De ce te-ai naște cu acest tip de karmă? Motivul are legătură cu generațiile anterioare. Războaiele, sinuciderile (…) Capricornul este o zodie ai cărei reprezentanți își asumă rol social, este o zodie politică, agresiunea a plecat de la nivel superior și victimele au fost numeroase. Legea atracției spune că aceia care au karmă de agresivitate atrag, la rândul lor, agresivitate – vecini agresivi, soți agresivi. Te naști cu nervozitate. Este karma cel mai greu de rezolvat”, susține Cristina Demetrescu.

Ea adaugă că nativii care au karma de agresivitate sunt predispuși la boli „de cap”, boli ale stomacului, ale uterului și sânilor – în cazul femeilor, dar și la îmbătrânire prematură.

Astrologul a exemplificat rolul karmei aducând un exemplu dramatic, al tinerei împinse în martie 2019, în fața metroului, de către o persoană cu probleme psihice.

„Karma asta are tot felul de efecte. Pe karmă de agresivitate, te înconjori de tot felul de oameni agresivi, certăreți. Am văzut hărți (astrologice) ale unor oameni pașnici, nu certăreți, nu agresivi și, cu toate astea, li se întâmplau tot felul de lucruri venite pe această karmă de agresivitate: boli cu transmitere sexuală, violuri, atacuri de te miri unde. La un moment dat, a fost cazul fetei împinse la metrou de către o doamnă care avea probleme psihice. De fapt, au fost două fete împinse: una care s-a salvat, făcuse sport și s-a ținut bine pe picioare, și cealaltă, care a fost un copil abandonat, care a crescut într-un orfelinat. De unde știm ce karmă avea? Nu mă apuc să fac supoziții, dar ce de una și-a pierdut viața și cealaltă nu? Pentru că una dintre fete a crescut într-o familie care a ocrotit-o, a dat-o la sport, s-a vindecat o parte din karma de agresivitate, a avut protecție. Cealaltă nu a avut protecție”, a spus Demetrescu.”

Actualitate

10 Oct, 22:24

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
68 %
1.2kmh
0 %
lun
7 °
mar
15 °
mie
16 °
joi
20 °
vin
21 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!