9.5 C
Târgu Jiu
• miercuri, 21 octombrie 2020
Actualitate Aplicație dezvoltată de RAR pentru oferirea de informații importante despre avariile suferite...

Aplicație dezvoltată de RAR pentru oferirea de informații importante despre avariile suferite de autoturisme

Românii pot afla în doar câteva minute informaţii despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost înregistrate oficial, la societățile de asigurări, avarii produse pe teritoriul României. Serviciul este pus la dispoziție de astăzi de către Registrul Auto Român.

Acest lucru este posibil prin intermediul aplicaţiei „Istoric Vehicul“, disponibilă pe site-ul oficial al instituţiei, www.rarom.ro.

„Acest lucru este posibil ca urmare a informaţiilor pe care le primeşte RAR de la partenerii specializaţi care colectează date de la societăţile de asigurare şi atelierele de reparaţii autorizate. Astfel, la interogarea prin aplicaţia Istoric Vehicul, împreună cu informaţiile oferite gratuit de RAR (de exemplu valoarea indicată de odometru) se precizează şi faptul că pentru acel vehicul există disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost.

Tariful este de 35 de lei şi se achită online.

Pentru a accesa aplicaţia, clienţii trebuie să introducă seria de caroserie/saşiu şi o adresă de e-mail validă.

În situaţia în care clientul dorește să obțină istoricul de daune al autovehiculului, el este redirecţionat către zona de plată cu cardul, iar apoi va primi prin e-mail Istoricul de daune“, se arată într-un comunicat al Registrului Auto Român.

Ce informații pot fi aflate

Aplicația furnizează următoarele informații: zona unde s-a produs avaria, valoarea de avarii, valoarea reparației, dacă a fost o daună majoră și dacă au fost afectate principalele elemente de siguranță din structura de rezistență.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
9.5 ° C
9.5 °
9.5 °
65 %
1kmh
65 %
mie
11 °
joi
19 °
vin
21 °
sâm
19 °
Dum
18 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!