12.6 C
Târgu Jiu
• vineri, 2 octombrie 2020
Actualitate Aparat nou pentru Spitalul Județean. Vezi cine l-a donat!

Aparat nou pentru Spitalul Județean. Vezi cine l-a donat!

Un aparat de maximă importanță a ajuns în posesia Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Este vorba despre un aparat mobil de ventilație destinat ventilării mecanice a sugarilor, copiilor și adulților. Aparatul a fost primit cu titlu de donație

Începând de astăzi Spitalul Judetean de Urgență Târgu Jiu – Sectia de Boli Infecțioase, compatimentul ATI-Covid, are în funcțiune un aparat mobil de ventilație care a fost donat de Crucea Roșie Română prin Filiala Gorj.

„Sistemul de ventilație donat unității medicale este un aparat mobil de ventilatie-terapie intensivă EVE IN dotat cu baterie de capacitate mare și poate fi folosit pentru deplasările intraspitalicești ale pacienților aflați în tratament. Valoarea unui aparat este de 214.191 de lei. Aparatul mobil de ventilație EVE IN a fost sponsorizat și donat Filialei Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România de către societatea ATALAS MEDICAL-ATALAS SPORT SRL din Tg-Mureș cărora le mulțumim pentru gestul de umanitate și solidaritate dovedit în această perioadă.”, a afimat Marius Vlaicu, președintele filialei Crucea Roșie, Gorj.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
12.6 ° C
12.6 °
12.6 °
77 %
0.7kmh
76 %
joi
13 °
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
25 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!