20.2 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Economie Anunț privind reluarea înscrierilor la programul IMM Invest. Data a fost menționată!

Anunț privind reluarea înscrierilor la programul IMM Invest. Data a fost menționată!

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat astăzi ziua la care urmează să se reia înscrierea în programul de creditare a firmelor IMM Invest România.

Începând cu data de astăzi 28 aprilie 2020,  ar urma să repornească înscrierea, potrivit lui Florin Cîțu. Site-ul IMM Invest a fost relansat.

Marți, 28 aprilie,  IMM Invest este live și toți cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiții sau capital de lucru garantate de stat cu până la 90% și cu dobândă subvenționată 100% pot să se înscrie în program. Mai mult de 10.500 de firme s-au înscris până acum pe imminvest

Însă Cîțu precizează că există riscul ca pe viitor,datorită noilor reglementări ale ordonanței de urgență, să fie respinsă în Parlament.

 Acțiunile PSD și ale acoliților lor din Parlament deja votează împotriva legii care aprobă ordonanța prin care a fost aprobat proiectul. PSD dorește să opreasca proiectul prin moțiune.

Pe data de 17 aprilie site-ul de investiții s-a blocat datorită numărului de accesări. Există probabilitatea ca pe viitor să se mai întample acest lucru.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
41 %
0.4kmh
100 %
sâm
19 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!